El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 4 de mayo de 2024

Compromís per Onda considera “molt important la gestió directa de recursos públics en materia d’ocupació”

06/02/2015 | 10:51 h
Comentarios
0

Per a Compromís per Onda "és molt important la gestió directa de recursos públics en matèria d'ocupació", segons la candidata número dos de la llista municipal, Emi Tirado Bodelón.

“Els diners públics són per a donar millor servei a la ciutadania, i tots els plans i projectes que es fan en matèria d'ocupació haurien de ser de gestió directa per part de les institucions, en el cas d'Onda, per part de l'Ajuntament i sense intervindre cap empresa”, indica Tirado, segons transcriu una nota de la coalició valencianista i progressista.

Compromís vol prioritzar les partides econòmiques per a actuacions bàsiques com Serveis Socials i d'Ocupació. “En el segón cas, la nostra prioritat és que els usuaris dels Serveis d'Ocupació puguen optar als salaris més dignes que la situació permet, i a través d'una empresa intermediària els percentatges i comissions augmenten la despesa disminuint la repercusió directa en els salaris dels contractats”, afirma Emi Tirado, en transcripció de la nota.

"La coalició asumirà el Compromís de seguir demanant les subvencions que es donen des de Generalitat, Govern Central i altres institucions per a fomentar l'ocupació, el suport a les Pymes i als autònoms", afegeix textualment la nota.

La candidata número dos a l'Ajuntament de Compromís per Onda afirma: “el desenvolupament dels serveis bàsics és vital per a ciutadans i ciuadanes. En la nostra competència municipal, posarem tots els esforços perquè el servei d'ocupació es gestione directament amb els recursos públics, sense cap intermediari que perjudique el treball i el salari digne del treballador”, acaba transcribint la nota de la coalició valencianista i progressista.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.