El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 2 de mayo de 2024

Compromís proposa un pla de dinamització per a millorar els barris d’Onda

16/01/2015 | 10:46 h
Comentarios
0

Compromís per Onda aposta per dinamitzar els barris "que l'actual equip de govern té abandonats", segon indica una nota d'aquesta coalició valencianista i progressista.

“Salvador Aguilella i el seu equip centralitzen tota l'activitat entre el Pla i Plaça Espanya, sent el Raval el lloc on més actes es celebren”, indica la secretària de Comunicació de Compromís per Onda, Emi Tirado Bodelón, i afegeix: “volem donar vida a tot el poble i que els veïns d'aquestos barris puguen sentir-se part d'Onda, tots som bons per a pagar impostos, però no per a gaudir dels serveis municipals, d'activitats i d'oci prop de casa”, segons transcriu la nota, que continúa del tenor següent:

"La idea de Compromís és un pla de dinamització que millore la vida als barris, portant-lo a terme sempre amb l'ajuda dels veïns, els comerços i restauradors de la zona. Emi Tirado afirma “algunes de les nostres propostes passen per millorar l'aspecte del barris i dinamitzar els serveis municipals, com es el cas d'arrimar el servei de la biblioteca municipal als barris mes llunyans a la Casa de la Cultura”. Segons la secretaria de comunicació “ens agradaria que en cada barri s'utilitzaren els seus edificis municipals per a les necessitats de la zona i no per a fer quatre coses que llaven la cara de l'equip de govern, com és el cas del col·legi Monteblanco”. Per a Compromís la dinamització dels serveis municipals i d'altres activitats son claus per aprofitar els edificis municipals abandonats o buits, a l'hora que es crearien nous llocs de treball.

Per altra banda Compromís vol donar les mateixes oportunitas a tot el comerç i restauradors d'Onda, Emi Tirado afirma “el comerç i la restauració d'Onda estan estesos per tot el poble i tots necessiten gaudir d'activitats i festes (també diurnes) durant tot l'any, per tal de tindre les mateixes oportunitats” i afegeix “a banda de tornar a fer el sopar de penyes a la Serra Espadà, proposem aprofitar l'avinguda, ja que és gran, per a posar la fira alternativa en el passeig central i fer la cavalcada de reis. Pensem es podría lluir més al llarg de tota l'avinguda. Segons E. Tirado “hi ha espai per a la gent, les barreres de seguretat i les carroses, facilitant així el treball també de la polícia local i protecció civil”.

"Per a Compromís totes les propostes ja fetes i les que aniran eixint son sempre consensuades amb veïns, comerços i els negocis de restauració dels barris", acaba la nota d'aquesta coalició valencianista i progressista a Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.