El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 5 de mayo de 2024

L’ondera Irene Garcia Molina crea una aplicació amb un Microconte de Nadal

31/12/2014 | 11:15 h
Comentarios
1

L'ondera Irene Garcia Molina, amb la col·laboració del cubà Luis Enrique Rodríguez Pupo, ha creat l'aplicació per a tots els dispositius 'Mensy pes, per favor', un Microconte de Nadal adreçat a la gent menuda de la casa. Un relat senzill i lúdic per fer-los entendre que els Reis Mags no poden vindre enguany tan carregats. I per què aquest títol? Ho podreu esbrinar al final del mini relat.


Junt a Lluís descobrirem quin problema tenen els camells dels Reis Mags i com podem ajudar-los. El mateix protagonista és qui ens relatarà la seva mini-aventura de Nadal, una història plena de valors, com compartir i ajudar, fent servir un llenguatge planer que resultarà comprensible per al nen i la nena.
La història pretén conscienciar la gent més menuda de la realitat que els envolta en dates nadalenques, tot utilitzant el context d’un món de fantasia. L’excusa d’un bon menjarot, i l’empatia amb el protagonista pot ser el motiu per fer recapacitar nens i nenes sobre la necessitat de demanar menys regals als Reis Mags. A més, aquest conte ens ofereix una manera bonica de practicar la lectura durant les vacances de Nadal.
També cal recalcar que el Microconte de Nadal és completament gratuït, per tal de poder arribar a més gent. I és que no es tracta d'un conte tradicional, ja que està disponible en format “app”, és a dir, el podem descarregar del PlayStore com qualsevol altra aplicació per a mòbil o tableta. El podreu trobar tant en castellà com en valencià, en lletra i amb l’opció de silenciar perquè no siga narrat en veu alta.
Per aconseguir-lo podeu buscar “Microcuento de Navidad” o “Microconte de Nadal” en el PlayStore, o descarregar-lo des d’aquest enllaç: http://goo.gl/Tu6xge (castellà) http://goo.gl/FEUop9 (valencià).
 

Comentarios:
1
Anónimo
08/01/2015 | 18:09 h
#
Molt ben fet i felicitats. Espere que tinga molt d'èxit
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.