El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 3 de mayo de 2024

Compromís per Onda proposa un centre d’interpretació de la Serra d’Espadà

20/12/2014 | 14:26 h
Comentarios
0

Des de Compromís per Onda han manifestat la seua intenció de posar en valor Onda com a entrada a la Serra d'Espadà amb la creació d'un centre d'interpretació del parc natural per a fomentar el turisme de muntanya al municipi.

Segons el portaveu de Compromís i candidat a l'alcaldia d'Onda, Lluís Pastor Catalan, "aquest centre ha de tindre personal qualificat que done la benvinguda, oriente i sensibilitze als visitants de la importància i del valor dels nostres paratges, a més d'estudiar l'estat en que es troben els nostres boscos i vetllar per la seua bona salut”.
“Amb la creació d'aquest centre pretenem donar una espenta al turisme de muntanya i fomentar l'interès i el respecte per la nostra natura entre els escolars tant d'Onda, com d'altres pobles i ciutats” ha manifestat Lluís Pastor.
Per a Compromís, la Serra Espadà es un paratge que ha d'estar protegit i cuidat per tal que recupere la seua bellesa natural. Lluís Pastor assegura que “els turistes podrien gaudir de la natura i aprendre a respectar-la, aquestes dues coses no son incompatibles, turisme que per altra banda podria demanar allotjament al poble, després de gaudir durant el dia les sendes de muntanya”. Compromís creu que un centre d'interpretació i professionals qualificats que ensenyen a cuidar la natura poden fer una gran llavor per a guiar i orientar als visitants. “Sense oblidar-nos que l'Ajuntament ha de tindre un dels papers més importants prenen mesures per a que es complira l'atenció i el respecte per la Serra d'Espadà", assegura Pastor.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.