El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 30 de abril de 2024

Lluís Pastor i Emi Tirado encapçalaran la candidatura de Compromís per Onda a les eleccions municipals

30/11/2014 | 19:41 h
Comentarios
0

La candidatura de Compromís per Onda a les eleccions municipals estarà encapaçalada per Lluís Pastor Catalan i Emi Tirado Bodelón, que seran la punta de llança del seu projecte. Lluís Pastor serà el candidat a l'alcaldia, seguit d'Emi Tirado.

"D'aquesta manera els components de Compromís volen mostrar que tenen un projecte comú amb molta gent darrere, on els personalismes no tenen cabuda i si el treball en grup i el treball amb els ciutadans i ciutadanes d'Onda", indica una nota d'aquesta coalició valencianista i progressista.

Segons paraules de Lluís Pastor, “som l'alternativa real que necessita Onda, després de 4 anys de polítiques classistes, que ens han dividit en ciutadans de primera i de segona, obres faraòniques i malbaratament de diners per capritxos d'un alcalde que s'ha oblidat que l'ajuntament és la casa del poble, la de tots els onders i totes les onderes", segons transcriu la nota.

“Tenim un projecte on pretenem dinamitzar tots els barris d'Onda mitjançant activitats culturals i esportives, descentralitzant l'actual model que pràcticament utilitza el Mònaco i el Raval de Sant Josep, estudiarem la rendibilitat real de programes com Onda Inserta per a tractar de millorar-los, lluitarem per a tindre un ajuntament amb total transparència per a evitar possibles casos de corrupció, entre d'altres…”, ha manifestat Emi Tirado.

Un altre punt important per a Compromís per Onda serà el del diàleg amb totes les associacions i clubs esportius del poble i el màxim recolzament d'aquestes, ja que, per a la formació valencianista, son elles qui donen vida a Onda amb les seues activitats culturals i esportives, per això crearan un inventari d'espais culturals on, aquestes associacions i clubs puguen realitzar les seues activitats.

Els serveis socials també tindran un paper important en el projecte que lideraran Lluís Pastor i Emi Tirado, els dos han recordat que va ser Compromís precisament qui va establir el xec infantil a Onda i seguirem fent-ho, rebaixaran l'absurda barrera dels 10 anys d'empadronament que sol ficar el govern del PP i llevaran la lletra menuda per a que els serveis socials no es queden només en un titular, com està passant ara.

"El turisme com a arma contra l'atur també serà una preocupació per a Compromís per Onda, tractant de potenciar tant el castell, el centre històric o el Museu El Carme i la Fira d'Onda, com la Serra d'Espadà com a reclam per als turistes potencials", finalitza la nota d'aquesta coalició valencianista i progressista.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.