El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 17 de mayo de 2024

La Fira d’Onda ya está aquí

09/10/2014 | 10:22 h
Comentarios
0

Ya sopla el 'airet de Fira' y con él Onda se prepara para celebrar sus fiestas principales que, en realidad, ya están aquí. La cantante Soraya Arnelas ha iniciado los ensayos junto a la Onda Big Band para preparar el concierto que ofrecerán en el raval de Sant Josep el lunes 20 de octubre. La tarde de este jueves festivo es la presentación de la reina infantil, Sandra Navarro Díez, y toda su extensa corte de honor.

La siete niñas y sus tres acompañantes han recibido la tarde de este miércoles un homenaje en el Raval de sant Josep, con el espectáculo 'Equilibrando ilusiones'. Al final, se han presentado el gigante Yedid y y la giganta Guira que se unen a la familia compuesta por Jaume y Carmesina, y Omar y Aixa. Además se han presentado nuevos ‘cabuts’: Esperanceta, Roc, Blasa y Bartolo.

Els actes festius des d'aquest dijous fins a diumenge 12 d'octubre son els següents:

Dijous 9

19.00 h Al teatre Mònaco, acte de proclamació de la Reina Infantil, Sandra Navarro Díez de los Ríos i el seu acompanyant Vicent Ortells Prades, i imposició de bandes a les dames infantils i acompanyants, Carolina Gallén Roda i Joan Martín Rodríguez, Anna Maneu Bascuñán i Sergio Cruz Bascuñán, Erenia Iserte Soler, Raquel Rochina Cerdá, Sandra Ferrandis Peña i Ingrid Muñoz Vives, amb la participació de col·legis de la localitat, del Grup Scout Santíssim Salvador i del Centre de Dansa de la U. M. Santa Cecília d’Onda.

Divendres 10

22.30 h Nit de ronda a la Reina, al Raval de Sant Josep. En l’acte participen les rondalles locals Els Rondallers, Los Vagabundos, Els Ravalers i Els Moriscos.

Dissabte 11

19.00 h Al teatre Mònaco, acte de proclamació de la Reina de la Fira 2014, Ana Gargallo Porcar, i les Dames de la seua Cort d’Honor Lucía Aibar Sol i Eva Navarro Mora. Actuarà com a mantenidora la Sra. Dolores Corella Piquer i amenitzaran l’acte l’alumnat del Centre de Dansa i la Banda de la U. M. Santa Cecília d’Onda.
20.30 h Ofrena de flors als patrons de la vila amb la presència de la Reina i la Reina Infantil amb les seues respectives corts d’honor, reines de ciutats veïnes, Consell de Festes i autoritats, acompanyats per la U. M. Santa Cecília d’Onda.
A continuació, ball homenatge a la Reina als salons Princesa, amenitzat per l’orquestra La Factoría Musical.

Diumenge 12

12.00 h A les instal·lacions del Club de Camp, finals de pàdel, tenis i frontenis.
18.00 h A l’auditori de la Unió Musical Santa Cecília, concert de l’Orquestra de la Unió Musical Santa Cecília d’Onda, sota la direcció de Carmen Más Arocas.

I PART

UNA COSA RARA                                                         V. Martín i Soler
(Versió per a orquestra de corda)
Obertura
QUATRE DANSES I UNA ALBADA                                   V. Asencio i Ruano

II PART

  A LES ESTEPES DE L’ÀSIA CENTRAL                              A. Borodin

 SUITE AMÈRICA, OP. 98                                                A. DvorakAndante con moto

Allegro
Moderato (alla Pollacca)
Andante
Allegro

19.30 h  Al teatre Mònaco, entrega de premis del Certamen Literari de l'Ateneu Cultural i Mercantil d’Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.