El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 2 de mayo de 2024

Onda acollirà en Fira la XIII Festa de la Dansa, Música i Cançons de la Comunitat Valenciana

25/09/2014 | 14:40 h
Comentarios
0

Onda acollirà el segon diumenge de Fira, el 26 d'octubre, la XIII Festa de la Dansa, Música i Cançons de la Comunitat Valenciana, al Teatre Mònaco, coincidint amb la XXV Mostra de Folklore Tradicional, i també a la desfilada de carrosses.

El president de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV), Manuel Camarasa Navalón, i Teo Ortells López, com a representant del Grup Folklòric d'Onda, han presentat  la nit d'aquest dimecres al Local d'Associacions el detalls de l'esdeveniment, que ja es va celebrar a Onda l'any 2005, segons ha dit Ortells.

Camarasa ha dit que estaran presents els grups de dansa Sargantana,  La Senyera, Les Folies, El Cremaller, el Grup Folklòric d'Onda, la Colla de Tabal i Dolçaina La Brama,  i el Gegants i Bessons dela FFCV, coincidint amb la I Trobada de Gegants i Cabuts Vila d'Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.