El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 30 de abril de 2024

Jornada molt positiva per als equips del Club Pilotari Onda

16/09/2014 | 13:36 h
Comentarios
0

Bona jornada la d'aquest cap de setmana, amb victòries per als dos equips del Club Pilotari Onda que van jugar en el campionat de Galotxa, Edicom 2014. En segona divisió, l'Onda A va guanyar a l'equip d'Algímia per 70 a 45.

Al Trinquet Municipal d'Onda es va poder disfrutar d'una bona partida de Galotxa, on Kevin Alcañiz Muñoz (resto) va estar simplement "espectacular, es nota que aquest borriolenc està jugant algunes partides amb professionals", assenyalen dels del Club.

Davant d'ell els jugadors locals, Paco Castillo Villalonga (mitger) que porta una evolució increïble, Vicent Varea Leal (punter) amb bon debut en la nova categoria parant fortes pilotades, i José Luis Navarro (feridor), tot un mestre en que va apretar en sacar els joves jugadors d'Algíma fins a la desesperació. No obstant això, van plantar cara tot el que van poder, però va guanyar la força de l'equip A del Club Pilotari Onda.
Per un altra banda, en tercera divisió, l'Onda B va guanyar en la visita al trinquet de Xilxes a l´equip local. Jordi Serrano (resto), Pedro López (mitger) i Ismael Morte Morte (punter) no van donar opció als de Xilxes i van guanyar per un contundent 30 a 70.
L´Onda C va veure suspesa la seua partida i està en espera de jugar-la un altre dia.
 

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.