El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 23 de mayo de 2024

L’Ecoxarxa Plana Baixa celebra a Onda el seu primer aniversari

14/09/2014 | 17:18 h
Comentarios
0

Ara fa un any que es va constituir Ecoxarxa Plana Baixa i aquest dissabte han celebrat el primer aniversari en el Casal Jove d'Onda, amb mercat d'intercanvi, assemblea, tallers, berenar, i l'actuació d'un duet musical de joves onders.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.