El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 6 de mayo de 2024

Esglai en el bou de la Comissió 2013 a Suera

14/08/2014 | 19:14 h
Comentarios
0

El bou Fosforero, número 357, guarisme 9, de la ramaderia Mariano Sanz ha donat una gran esglai aquesta vesprada a Suera, en tirar de dalt del caixó a dos membres de la Comissió de Festes 2013, que l'han patrocinat. Després de donar un gran colp a la barrera ha mamprés el caixó i ha tirat a dos xics de dalt baix. Per sort només han patit petites contussions pel bac.

El bou ha mamprés amb el tos a un d'ells i la sort ha sigut que després s'ha desentés del xic i se n'ha anat a colpejar la barrera de l'altre costat de l'esglèsia. Els dos membres de la Comissió de Festes 2013 han anat pel seu peu a l'infermeria on han descartat ferides de major importància que rascades al caure i pel colp.

Llevat d'aquest esglai, les festes continuen amb gran animació a les penyes, com a la Descontrol, i algunes dones de la penya Los Apaches aprofitaven per a pintar-se les ungles de cara a la festa de demà 15 d'agost.

Unes festes que també van tindre la nit de dimecres espai per a la reivindicació d'una piscina nudista d'interior a Suera per part d'un grup de dones del poble i, principalment, per part de Carmen i Isabel, de València, que apareixen a la foto a ambdós costats d'Ana Ramos, de la cafeteria-restaurant Celler, des d'on es poden veure comodament i amb aire condicionat les vaques i els bous.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.