El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 29 de abril de 2024

L’alcalde d’Onda contesta que a l’avinguda Serra d’Espadà es neteja tots els dies

26/07/2014 | 09:52 h
Comentarios
0

L'alcalde d'Onda, Salvador Aguilella Ramos, ha contestat a la seua pàgina de Facebook les crítiques llançades aquest dijous per Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) i el PSPV-PSOE, en sengles comunicats, on denunciaven l'estat de l'avinguda de la Serra d'Espadà i la falta de neteja, "en general". "A Onda, l'avinguda de la Serra Espadà es neteja tots els dies. De fet, s'intensifica en l'época en que cauen les fulles. Només l'oposició d'Onda es creu que les fulles ja no cauen quan s'ha netejat el carrer", diu Aguilella en un text breu que s'il·lustra amb una foto del carrer de Tarragona, al barri de Sants de Barcelona, també ple de fulles.

El text complet del perfil de Facebook de Salvador Aguilella Ramos diu el següent:

"Ésta és l'oposició que tenim a Onda. Critiquen ara que les fulles dels arbres que ells van plantar caiguen al terra. I jo em faig diverses reflexions. I si hagueren plantat en el seu dia -quan ells governaven- arbres de fulla perenne? Més reflexions. Les fulles dels arbres, si són de fulla caduca, cauen en tots els llocs. En totes les ciutats. No només a Onda. De fet, la foto que adjunte és del carrer de Tarragona, al barri de Sants, a Barcelona, ahir mateix. La diferència és que allí l'oposició entén que les fulles dels arbres de fulla caduca cauen al terra, fins i tot després d'haver netejat el carrer. A Onda, l'avinguda de la Serra Espadà es neteja tots els dies. De fet, s'intensifica en l'época en que cauen les fulles. Només l'oposició d'Onda es creu que les fulles ja no cauen quan s'ha netejat el carrer. Ésta és l'oposició tan "constructiva"que tenim al poble", acaba el text de l'alcalde.

Si això era divendres, dissabte ha afegit el text següent:

Per als que pregunteu, vos passe tota la informació. A l'avinguda Serra Espadà totes les dies es fan 2 neteges de les fulles. La primera, a les 07.00h del matí i fins a les 10h i la segona a les 18h i fins les 21h. Cada neteja la fan dos equips, és a dir, un total de sis persones, que, com explicava abans, necessiten al voltant d'unes tres hores per netejar l'avinguda. La neteja també es fa 2 vegades els dissabtes i els diumenges.
El PSOE vol fer creure que no es neteja l'avinguda i aprofita una foto feta just abans de començar la segona neteja. Si fas una foto, per exemple, a les 18.50 hores, és evident que hi ha fulles al terra. Posats a intentar enganyar a la gent, podriem dir que l'avinguda està sempre neta. La foto que adjunte és de tot just quan es va acabar de netejar. Però ésta tampoc és la realitat. La realitat és que, li agrade o no a l'oposició, l'avinguda es neteja totes les dies 2 vegades i les fulles dels arbres de fulla caduca que va plantar el PSOE segueixen caient, sense esperar a la segon neteja.

Amb aquesta foto.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.