El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 27 de abril de 2024

Compromís per Onda demana la realització “d’un inventari d’espais culturals i que es potencie la cultura local”

07/07/2014 | 14:02 h
Comentarios
0

Compromís per Onda demana a l'equip de govern de l'Ajuntament que "faça un inventari d'espais culturals en la via pública i en els edificis municipals, tant al centre del poble com als barris, que puguen ser utilitzats pels i les artistes i promotors i promotores sense ànim de lucre. A més de crear un reglament que determine aquests espais i les normes d'utilització a partir d'un procés participatiu amb totes les entitats culturals d'Onda", segñon indica una nota d'aquesta formació política.

Per al portaveu de Compromís per Onda, Lluís Pastor Catalan, "amb aquest inventari pretenem buscar nous espais culturals que no s'estan aprofitant ja que l'equip de govern del PP s'ha empenyat en fer-ho tot al Raval, al Mònaco o a la Cassola i s'han oblidat completament de la resta del poble, perjudicant a molts comerços i hostalers locals i capant les possibilitats de les entitats culturals de realitzar activitats a altres llocs. Per això mateix, també demanem que l'Ajuntament promocione aquest circuit de creació cultural i artística, tant pel que fa als i les artistes com als promotors i promotores d'Onda i dels voltants, i difondre les activitats programades a la ciutadania”, afegeix la nota.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.