El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 17 de mayo de 2024

Bases concurs de cartells Fira d'Onda 2010

12/06/2010 | 06:00 h
Comentarios
0

1ª- Els concursants realitzaran el seu treball amb plena llibertat de tema.

2ª.- El cartell haurà d’adoptar la forma vertical, el seu format serà de 85 x 60 cm, i s’instal·larà en un bastidor de cartró o cartró ploma de 90 x 65 cm.

3ª.- Els originals podran realitzar-se per qualsevol procediment, de manera que la seua reproducció gràfica siga fàcil.

4ª.- Als treballs, figurarà de forma visible l’escut de la Vila d’Onda. I també la inscripció “FIRA D’ONDA 2010. DEL 9 AL 31 D’OCTUBRE”.

5ª.- Els treballs presentats portaran al revers un lema, que figurarà també a l’exterior d’un sobre tancat, dintre del qual anirà el nom, l’edat, l’adreça de l’autor i un telèfon de contacte. Els originals remesos des d’altres poblacions s’enviaran a ports pagats.

6ª.- La presentació d’originals s’efectuarà al Registre General de l’Ajuntament d´Onda, fins les 14 hores del dia 30 de juliol, per lliurament personal o qualsevol altre procediment.

7ª.- El jurat estarà format per persones vinculades a les arts plàstiques i al món de la festa, sent president el que ho és del Consell de Festes o persona en qui delegue.

8ª.-S’atorgarà un premi de 600 € al millor cartell de la Fira.

9ª El veredicte del Jurat serà inapel·lable.

10ª.- L’autor/a premiat/da estarà obligat/da a signar el seu treball, en el transcurs de l’acte de presentació que tindrà lloc el 6 d’agost.

11ª- El lliurament del premi tindrà lloc el divendres dia 6 d’agost, dintre de l’acte d’obertura de l’exposició dels treballs presentats.

12ª- Per a decidir el/la guanyador/a del concurs, el Jurat tindrà en compte la qualitat artística i, especialment, la seua expressivitat i contingut propi com a anunciador de les Festes. Serà molt important la creativitat, la innovació i el disseny.

13ª.- El treball premiat quedarà en propietat de l’Ajuntament d’Onda, i el Consell de Festes farà l’ús que estime convenient.

14ª.- Els treballs no premiats hauran de ser retirats pels/per les seus/seues autors/res o persona autoritzada, prèvia comprovació de la identitat, des de l’1 al 24 de setembre, entenent que renuncien a la propietat dels seus treballs aquelles persones que en l’esmentat termini no passen a retirar-los per l’Ajuntament d’Onda.

ÚLTIMA.- Les bases d’aquest concurs s’entenen acceptades pels concursants, pel sol fet de participar-hi.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.