El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 6 de mayo de 2024

Compromís per Onda demana la retirada de les papereres anclades a la paret

10/03/2014 | 21:25 h
Comentarios
0

Compromís per Onda demana la retirada de les papereres anclades a la paret en alguns carrers dels barris. "Des de Compromís per Onda apostem per les necessitats de tots els nostres ciutadans. Proposem i farem un estudi sobre les barreres arquitectòniques per afavorir la mobilitat de la gent amb discapacitat", segons indica una nota de premsa d'aquesta formació política.

Albert Miret, membre de Compromís, que apareix a la foto al costat del coordinador local, Lluís Pastor Catalan, declara que "hui en dia encara segueixen havent diferents barreres arquitectoniques les quals impedixen que les persones amb mobilitat reduda no puguen transitar de forma adequada"¨, segons transcriu la nota. 
"Les persones amb discapacitat no es poden permetre transitar pendents dels obstacles que es trobaran pel camí. No han d’haver barreres arquitectoniques amb tantes obres i remodelacions com s’estan fent en el mobiliari urbà", afirma Miret, segons acaba transcrivint la nota de premsa de Compromís per Onda.
 

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.