El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 8 de diciembre de 2023

Dia de Sant Blai 2014 a Suera

03/02/2014 | 21:26 h
Comentarios
0

Lliurament dels Pins d’Honor al rector Joaquín Gil i a la metgessa Pilar Celades en el Saló de Plens de l’Ajuntament. Inauguració de l’exposició de treballs de ganxet i puntes de coixí a càrrec de Lolín Sorribes en la seu de les Ames de Casa. Inauguració de l’exposició i lliurament dels premis a Alberto Navarro Cantavella, de Borriana (millor col·leció en blanc i negre, i millor foto en color), i a Javier José Viciano Ferrández, d'Onda (millor foto en blanc i negre), del XVI Concurs de Fotografia Suera: un poble al carrer a la Casa de la Cultura, organitzats pel Centre Cultural Suera i patrocinat per l’Estanc Lina. 78 fotos amb tot el matí de Sant Blai a Suera.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre