El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 18 de mayo de 2024

Compromís per Onda presenta una moció a l’Ajuntament sobre l’habitatge

20/01/2014 | 14:31 h
Comentarios
0

Compromís per Onda va presentar el passat 17 de gener, una moció al registre de l’Ajuntament amb nombre d’entrada 910 que busca els següents objectius:
1. Donar suport a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i mostrar un compromís real d’engegar mesures municipals pel dret de totes les persones a tindre un habitatge digne.
2. Que Onda faça pressió al Consell perquè penalitze la desocupació permanent d’un habitatge de manera injustificada.
3. Elaborar i aprovar programes d’inspecció a fi de detectar, comprovar i registrar els immobles que es troben en situació de permanent desocupació, començant pels que són propietat d’entitats financeres i grans empreses.
“Amb aquestes mesures, junt a les que ja vam proposar per a que el programa “Onda sin deshaucios” no es quedara en un simple titular i que van ser ignorades per l’alcalde Salvador Aguilella, esperem poder ajudar als més desafavorits” ha manifestat el portaveu de Compromís, Lluís Pastor Catalan, segons trascriu una nota de prensa d'aquesta formació política.


Segons Pastor, "Compromís per Onda es posiciona al costat dels més vulnerables que estan patint una crisi que no han generat. A més d’oferir polítiques alternatives i propostes reals que mostren que és possible fer política per a les persones i no en contra d’elles. Per últim recordar a la ciutadania d’Onda que Compromís està oferint assessorament jurídic gratuït a tot el món amb problemes de desnonaments i ajudes socials", conclou la nota.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.