El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 18 de mayo de 2024

Compromís per Onda denuncia “la nova llei que grava la competitivitat del clúster ceràmic”

02/12/2013 | 12:36 h
Comentarios
0

Compromís per Onda dóna suport "a les reivindicacions i peticions que els nostres diputats Josep María Pañella i Joan Baldoví han fet en favor del sector ceràmic que tant afecta a la nostra població", segons indica una nota del seu Gabinet de Comunicació, que continúa del tenor següent:
"El nostre diputat a les Corts, Josep M. Pañella, va dir "totes les promeses de suport que els fan a Castelló, després les tomben a Madrid i ha denunciat des de Compromís la validació per la comissió d’Indústria del Congrés de la nova llei que grava la competitivitat del clúster ceràmic. Votació que s'ha aprovat amb la majoria del PP i que a Castelló els membres del mateix partit havien promés modificar-la.
Compromís demana als empresaris castellonencs que òbriguen els ulls d'una vegada, perquè el PP només considera el taulell per recaptar diners, sense tindre en compte, que es un dels sectors que més exportació i expansió cap a l'estranger te de l'Estat, amb un alt nivell competitiu que dona molts llocs de treball i una amplia regeneració de l'economia.
Com s'ha dit sempre des de Compromís “els diputats del PP valencià no pinten fava”. Pañella ha ofert tota l’ajuda i col.laboració del diputat al Congrés per Compromís, Joan Baldoví, que serà al costat de les justes reivindicacions del món ceràmic, com ho ha estat fins ara. I des de Compromís per Onda volem donar suport aquestes peticions i als nostres diputats", finalitza la nota del Gabinet de Comunicació de la colaició nacionalista.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.