El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 15 de mayo de 2024

Compromís per Onda denuncia “una caça de bruixes contra el valencià”

11/09/2013 | 05:32 h
Comentarios
1

La formació política Compromís per Onda, ha emès un comunicat en el qual indica que “s’evidencien, una vegada més, quines són les vertaderes intencions del PP local i d’altres forces amigues respecte del valencià: protagonitzar una caça de bruixes contra la llengua i els qui l’empra en el seu dia a dia, renunciant a les subvencions que oferix la Conselleria de Cultura, amagant el valencià als anuncis institucionals, renunciant a la xarxa Ramon Llull tot i no costar-li un cèntim d’euro a la ciutadania i un llarguíssim etcètera”.

Des de Compromís exigixen a l’alcalde d’Onda i el seu equip, que “d’una volta per totes, deixen de perseguir i comportar-se com o feien altres fa temps (sembla que molt enyorats per alguns membres tal i com s’ha conegut este estiu), perseguint a qui vol viure en valencià amb tota normalitat”.
 

Comentarios:
1
Pobrecitos ellos
12/09/2013 | 16:51 h
#
¡¡Ya está bien de victimismo!!. Eso mismo que denunciáis lo sufre cada día el castellano en vuestra querida Cataluña. Me alegro que el ayuntamiento se desligue de todo lo que "huela" a fomentar el catalán.
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.