El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 3 de mayo de 2024

Mery Llorens Marín ja és la reina infantil de Suera

10/08/2013 | 10:25 h
Comentarios
0

Mery Llorens Marín ha estat proclamada la nit d'aquest divendres reina infantil de Suera, amb les seues dametes Inés Calatayud Gimeno i Claudia Ramos Gil, al començament de les festes d'estiu, que s'estendran fins diumenge 18 d'agost. Aquest dissabte és dia de cercavila i bous.

A les 20 hores s'ha format la comitiva davant de l'Ajuntament i s'ha fet un cercavila per tot el poble, amb l'acompanyament de la Banda de la Unió Musical Santa Cecília de Suera, per a recollir les festeres infantils ixents Maria López Amiguet, acompanyada per Antoni Albalat Medrano, i Neus Pallarés Garcia, acompanyada per Javier Francesc Flor, les dames infantils entrants, la reina major, Núria Ortells Martí, i Mery Llorens Marín, acompanyada per Lluís Martí Palanques.

L'acte de proclamació de la reina infantil ha començat al voltant de les 21 hores al saló de la Font Seca. També s'ha presentat la seua cort d'honor, formada per Inés Calatayud Gimeno, acompanyada per Jaume Fernández Piquer, i Claudia Ramos Gil, que es dóna la circumstància que és la reina infantil de la Fira d'Onda 2013, acompanyada per Magí Garcia Marín.
Han presentat l'acte Alba Lengua García i Rosa Lengua García, i ha exercit de mantenidora María Fajardo Franch. També han intervingut el president de la Comissió de Festes, Manolo Llorens, i l'alcalde, José Pascual Martí Garcia. L'acte ha finalitzat amb una massiu lliurament de regals a reines i dametes.

En el refrigeri posterior s'ha provat el cava elaborat a Suera per José Calatayud.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.