El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 18 de mayo de 2024

Compromís per Onda es mostra a favor de cobrar entrada als momuments

18/04/2013 | 11:23 h
Comentarios
0

Compromís per Onda es mostra "a favor de que es cobre una entrada simbòlica per visitar els nostres monuments a la gent que ens visite, mantenint la gratuitat dels mateixos per a la gent empadronada a Onda. A més a més propossem la creació d'un bono turístic en el que la gent de fora d'Onda puga gaudir de tota la nostra oferta cultural a un preu raonable (un tot inclòs patrimonial), un bono que es podrà comprar en l'Oficina de Turisme o en els comerços d'Onda. És a dir, els turistes decidiràn si compren les entrades als monuments per separat o conjuntament amb el bono que els inclou altres serveis com visites guiades o descomptes en establiments locals. D'aquesta manera els turistes pagaran en les seues entrades almenys una part de la despesa pública en restauració de monuments, en manteniment dels mateixos i en personal, al temps que els comerciants locals es beneficiarn econòmicament dels turistes que vinguen a vore el nostre poble".


Per una altra part, Compromís per Onda critica "el cinisme del PSOE que desprès de 24 anys en el govern no va ser capaç de promocionar turísticament la marca Onda, ni de invertir el necessari en els monuments locals, ni de cobrar entrada als turistes, cosa que ara propossa, i és que el PSOE ens té acostumats a què en l'oposició és un partit d'esquerres però quan arriba al govern és el cosí germà del PP. Onda o serà turística o no tornarà a ser".

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.