El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 18 de mayo de 2024

Suera Obert Museu (SOM) ha oferit avui una visita guiada pel poble

03/03/2013 | 12:36 h
Comentarios
0

Avui s'ha celebrat una nova edició de Suera Obert Museu (SOM) que atrau cada primer diumenge de mes un bon grapat de gent fin a aquest poble. L'edició d'aquest matí ha consistit en una visita guiada.

Al local del Centre Cultural Suera, entitat que organitza l'activitat, Miriam Arrandis Garcia els ha explicat primer que res a les persones assistents en què consisteix el projecte SOM. Després han fet un recorregut pel poble per a arribar a l'antiga casa pairal del Raval.

Novament a través dels carrers estrets i costeruts de Suera han anat a casa de Vicent Sandalinas, on han pogut veure els seus quadres fets amb llana. Després s'han dirigit cap a la fusteria, on Juanjo els ha explicat la utilitat de totes les eines.

La visita ha acabat, como cada primer diumenge de mes, a l'Ajuntament, on els han ensenyat tots els racons de la Casa de la Vila, fins al saló de plens. El primer diumenge d'abril, l'activitat central serà l'elaboració al forn del rotllos de Pasqua.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.