El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 27 de abril de 2024

Iniciativa per Onda demana un sistema gratuït de prèstec de bicicletes, i creació de carrils bici i aparcaments

01/12/2012 | 09:48 h
Comentarios
0

Iniciativa per Onda demana a l'equip de govern qde l'Ajuntament que desenvolupe un sistema gratuït de prèstec de bicicletes acompanyat d'una xarxa "seriosa" de carrils bici que articulen la ciutat i que la connecten amb la resta de municipis veïns. En una nota de premsa, Iniciativa acusa el Partit Popular de plagiar-los en la campanya electoral moltes de les propostes que  van plantejar per a millorar el poble, "i una d'elles va ser aquesta".

El portaveu d'Iniciativa per Onda, David Sánchez Salas, indica que "ciutats veïnes com Castelló [en la foto] o Vila-real han desenvolupat amb gran èxit un sistema de carrils bici i un altre de prèstec de bicicletes per a articular la ciutat, un mitjà de transport sa, ecològic i turístic alternatiu a l'autobús o el cotxe. Criem que Onda, amb el seu ric patrimoni cultural i històric i amb el seu clima afable guanyaria molt amb aquestes mesures plenament desenvolupades i que són relativament econòmiques d'implantar, segons transcriu la nota.

Sánchez Salas afirma que "l'equip de govern del Partit Popular tirarà a la brossa més de 500000 euros a reformar places del poble que podrien ser arreglades amb 80000 euros, i mentre projectes positius per al poble com aquest es queden en el tinter o en simples titulars", acaba transcribient la nota de premsa d'Iniciativa per Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.