El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 27 de abril de 2024

Onda sent i respira en valencià en una exposició fins al 29 de novembre

21/11/2012 | 21:22 h
Comentarios
0

Aquesta vesprada de dimecres s'ha inaugurat a la sala d'exposicions del Centre Ocupació i Cultura la mostra 'Onda sent i respira en valencià', promoguda per la Unitat de normalització lingüística de la Diputació de València amb dissenys d'alumnes de l'Escola D'Art i Superior de Disseny (EASD) de València.

Ha presentat l'acte Remei Santos, tècnica de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Onda, que ha donat pas a Immaculada Cerdà, de la Unitat de normalització lingüística de la Diputació de València. "El valencià és una lengua útil, culta i normal, la segona més utilitzada a internet, i això hem volgut mostrar amb les diferents campanyes dissenyades per l'alumnat de l'EASD", ha dit Cerdà.

Ha tancat l'acte Maria Dolors Feliu Garcia, tinent d'alcalde de Cultura, que ha encoratjat les persones assistents -direcció de centres educatius, representants d'AMPA, associacions culturals i representació de l'Ajuntament encapçalada per  l'alcalde, Salvador Aguilella- a utilitzar encara més el valencià.

L'exposició estarà oberta fins al 29 de novembre i des de l'Ajuntament d'Onda han organitzat visites d'escolars de 5é de Primària i d'estudiants de 4art. d'ESO, que seran guiades per alumnes del Taller d'ocupació en l'especialitat de Turisme, que aquest dimecres han rebut una formació accelerada per a fer les explicacions.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.