El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 10 de mayo de 2024

Benicarló, Xàtiva i Catral, representants valencians a l’Olimpíada Matemàtica d’Espanya, després de la fase autonòmica de Suera

10/06/2012 | 12:36 h
Comentarios
0

Guillem Miralles Gosálvez, de l'IES José de Ribera de Xàtiva, Marc Esteve Espinosa, de l'IES Ramon Cid de Benicarló, i Iván Abellán Estañ, de l'IES de Catral (Alacant) representaran la Comunitat Valenciana a l'Olimpíada Matemàtica d'Espanya. Per eixe ordre han sigut els guanyadors del primer cicle de l'ESO de la fase autonòmica, que s'ha celebrat ahir dissabte i avui a Suera.

En l'apartat de 3er i 4art d'ESO han guanyat Damià Torres Latorre, de l'IES Guadassuar (València), Laura Peña Queralta, de l'IES Beatriu Fajardo de Mendoza de Benidorm, y Alejandro Martos Berruezo, de l'IES Tavernes Blanques (València). Pel que fa a primària, la classificació ha sigut, per aquest ordre: Víctor Pérez Sánchez, del col·legi Nostra Senyora de la Salut d'Algemesí, Pablo Gómez Toribio, del CEIP Fernando de Loaces d'Oriola, i Daniel Grau Bo, del col·legi Magraner, de Tavernes de la Valldigna (València). Aquests dos grups no tenen fase espanyola, tot i que la Societat d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana (SEMCV) està fent gestions perquè així siga en posteriors edicions.

En l'acte de cloenda de l'Olimpíada, celebrat avui al migdia a l'auditori de la Unió Musical Santa Cecília de Suera, han intervingut el president i el secretari de la SEMCV, Onofre Monzó Del Olmo i Tomàs Queralt Llopis, respectivament, als quals acompanyava Javier Palomo Traver, representant de l'assemblea de Castelló de la Societat. Ha tancar els parlaments l'alcalde, José Pascual Martí García, que ha dit que Suera és un poblet que vol ser i per això hi ha tanta activitat i s'organitzen tantes coses. També ha donat les gràcies a la SEMCV, especialment a la professora local Miriam Arrandis. La Societat els ha donat sengles obsequis en agraïment per la col·laboració prestada durant la celebració de l'Olimpíada Matemàtica de la Comunitat Valenciana de 2012.

L'acte s'ha tancat amb el lliurament d'un diploma a cada participant dels 72 que concorrien, i amb l'entrega de premis per categories. Excepcionalment, avui s'ha fet també la mostra de l'associació Comerciants de Sueras, que es fa cada primer diumenge de mes, i una petita demostració del SOM, organitzada pel Centre Cultural Suera, que també tenia una paradeta i ha col·laborat igualment en l'organització de l'Olimpíada.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.