El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 28 de abril de 2024

Suera Obert Museu (SOM) ha oferit avui una visita guiada pel poble

03/06/2012 | 19:17 h
Comentarios
0

Avui s'ha celebrat una nova edició de Suera Obert Museu (SOM) que atrau cada primer diumenge de mes un bon grapat de gent fin a aquest poble. L'edició d'aquest matí ha consistit en una visita guiada.

SOM ha coincidit com cada mes amb la mostra de l'associació Comerciants de Sueras, ons les visites poden trobar articles de totes classes. Al local del Centre Cultural Suera, entitat que organitza l'activitat, Amèlia Poles Arrandis els ha explicat primer que res a les persones assistents en què consisteix el projecte SOM. Després han fet un recorregut pel poble per a arribar a casa d'Empar Garcia i Pepe Martí, on han pogut veure la col·lecció de roba antiga i altres utensilis del segle XIX i principis del XX.

Novament a través dels carrers estrets i costeruts de Suera han anat cap a la fusteria, on Josep Ramon els ha explicat la utilitat de totes les eines, per a després conduir-los fins al molí més vell del poble, on han pogut conèixer alguns secrets de la mòlta.

Baixant pels carrers han arribat fins a la porta de l'Ajuntament, on els esperava l'alcalde, Pepe Martí, que els ha fet una breu ressenya històrica del poble. Després els ha ensenyat tots els racons de la Casa de la Vila, fins al saló de plens, on s'ha pogut fer la foto de grup, una vegada han omplit l'enquesta sobre el projecte SOM.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.