El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 27 de abril de 2024

Alumnat de Batxiller de l’IES Serra d’Espadà coneix la vida i l’obra de Teodor Llorente

15/05/2012 | 13:35 h
Comentarios
0

Alumnat de primer curs de Batxillerat han acodit avui al migdia al Centre d'Ocupació i Cultura d'Onda per a conèixer millor la vida i l'obra de Teodor Llorente i Olivares, amb una conferència i una exposició, organitzades per l'Acadèmica Valenciana de la Llengua (AVL).

L'any passat es va complir el centenari de la mort del patriarca de les Lletres Valencianes, com ha destacat Àngel V.Calpe Climent, membre de l'AVL, en una conferència que s'ha fet a La Cassola. Ha presentat l'acadèmic Remei Santos, tècnica d'Educació de l'Ajuntament d'Onda, que col·labora en l'organització dels actes.

Després han baixat a la sala d'exposicions de la planta baixa del Centre d'Ocupació i Cultura, on Àngel V. Calpe Climent i la tinent d'alcalde de Cultura, María Dolores Feliu, han inaugurat l'exposició, que ha preparat l'AVL sobre Teodor Llorente i Olivares, i que restarà oberta fins diumenge 20 de maig. A més de Remei Santos, els acompanyava també l'assessor de Cultura, Esports i Festes de l'Ajuntament d'Onda, Jose Segura.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.