El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 4 de mayo de 2024

Anit es van concedir els VI Premis Literaris Poble de Suera

22/04/2012 | 09:47 h
Comentarios
0

Anit es van concedir en un acte celebrat a l'auditori de la Unió Musical els VI Premis Literaris Poble de suera, al temps que es presentava el llibre on es recullen els treballs guardonats a l'edició de 2011.


L'acte va ser presentat per Susana Bartoll, que va donar la paraula a Vicent Fausto com a representant del jurat, davant l'absència per raons familiars del president, Antoni Pitarch.
Després va ser el presidente del Centre Cultural Suera, organitzador del certamen, Enrique Salvador, el que va presentar el llibre amb els premis de l'any passat, que va lliurar als autors que hi havia presents a la sala, amb bona afluència de públic, a pesar de coincidir amb el Barça-Madrid de futbol.
A continuació, Amèlia Poles Arrandis, secretària de jurat del VI Premis Literaris Poble de Suera va anar llegint l'acta, mentre anaven pujant a l'escenari les persones guanyadores d'aquesta edició.
En categoria escolar, Elia Quesada Álvaro va guanyar amb el treball El gatet somiador, el premi de poesia Castell de Suera, que en la modalitat local va ser per a Cèlia Salvador Macián, per Tot fa cloc cloc. Manuel Valverde Navarro, amb El Senyor Dràcul, va guanyar el premi de narrativa Suera Alta, del qual es va concedir un accèssit a Sergio Granell Colomer per El soroll de les campanes.
Pel que fa als adults, el premi de poesia va ser per a Ramon Bonet, que ja va guanyar l'any passat, pel poemari M'estime les paraules. També va repetir guanyador el premi de narrativa, que amb El toll va ser per a Daniel Bosch Badenes. En absència de l'autor, va recollir el premi Enrique Salvador. Així mateix va haver un accèssit per al premi de narrativa, per a Albert Vernet i Pons, que era la primera vegada que participava en el certamen, amb el conte L'últim llop.
Després del lliurament de premis, José Damián Navarro, director de la Unió Musical Santa Cecília de Suera, va oferir un concert de clarinet. A continuació es van donar obsequis a les empreses i persones col·laboradores i va tancar l'acte l'alcalde de Suera, José Pascual Martí García, abans de passar a la invitació gastronòmica.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.