El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 19 de mayo de 2024

Discurs d’ investidura de Salva Aguilella, nou alcalde d’Onda

11/06/2011 | 14:37 h
Comentarios
0

Moltes gràcies als onders que van participar en les últimes eleccions. A tots, als que van apostar per la nostra opció política, als que van creure amb altres opcions polítiques i als que democràticament van decidir no anar a votar, el meu reconeixement i la meua lleialtat. Des d'aquest moment sóc l'alcalde de tots, i al servici de tots treballaré.

Entre tots hem reforçat la democràcia al nostre poble. La voluntat dels onders, lliure i democràtica expressada en les urnes, ha decidit l’alternança al govern.

Moltes gràcies a tots els onders que han fet possible que hui siga el dia més important de la meua vida professional. Com podreu perfectament entendre, ser l’alcalde del meu poble m’ompli de satisfacció i és, sincerament, l’èxit més gratificant de qualsevol polític, per què demostra l’estima dels teus veïns.

Gràcies, gràcies i gràcies. És la paraula més important del nostre vocabulari i és la que millor defineix el sentiment de gratitud cap a la ciutat dels meus avantpassats, a la ciutat on vaig nàixer i a la ciutat dels meus fills.

En un moment tan emotiu per a mi, vull agrair també, especialment, la fe cega de tota la meua família en el projecte polític del que vaig començar a formar part activament ara fa vuit anys. Gràcies especialment al suport diari de la meva dona, Lidón, i a la compressió i generositat dels meus fills, Marcos y Núria, que em permeten dedicar-me en cos i ànima al servici dels onders.

Són ells qui més han sacrificat per a què hui es complisca un somni. Un somni no només personal, sinó d’un col·lectiu molt important d’onders que durant molts anys ha estat votant pel canvi a Onda.

Hui és el seu dia. El 22 de maig, la nostra ciutat va parlar i ho va fer amb claredat: Ara toca el canvi i amb un govern fort, capaç d’afrontar els molts reptes que Onda té per als pròxims quatre anys, especialment en matèria d’ocupació.

Vull agrair personalment l’esforç de tots els membres de la llista popular. Dels que seran regidors i dels que no. La seua il·lusió i el seu treball han estat claus per a que hui Onda visca un moment històric de canvi.

Volia aprofitar les meues primeres paraules com a alcalde del meu poble per donar les gràcies a tots els veïns d’Onda. La gratitud ompli tots els meus sentiments

M'exigiré el màxim.Exigiré el màxim al meu equip de govern i exigiré també a les altres forces polítiques representades en l’ajuntament que participen activament dels grans reptes que té la ciutat. Aconseguir un govern dialogant, que complisca els nostres compromisos electorals i que sempre estiga atent a la defensa dels interessos generals de la ciutat és el repte que afronte com a alcalde.

Vull agrair també a tots aquells que durant els quatre últims anys han tingut responsabilitats de govern. Tot i les nostres diferències, sé que ho han intentat fer el millor que han pogut.

Ara ja és el moment de treballar. Treballar per afrontar la complicada situació que viu el nostre poble. Situació que, amb esforç i dedicació, estic convençut que canviarem en els pròxims quatre anys. És per això que em vaig presentar com a candidat a l’alcaldia d’Onda.

Una vegada més, gràcies a tots els onders. Gràcies, gràcies i gràcies.

 

Salva Aguilella Ramos, Alcalde d’Onda

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.