El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 18 de mayo de 2024

El BLOC hace valoración de las elecciones

27/05/2011 | 14:09 h
Comentarios
0

 

El col.lectiu del BLOC vol dir el següent:

Donem les gràcies als qui han confiat en nosaltres, i ens han votat tot i les dificultats que hem tingut.

Felicitem al Partit Popular per ser guanyadors de les eleccions ; ha estat la voluntat majoritària del poble d’Onda.

Al BLOC hem treballat en cos i ànima però entenem que el nostre missatge no ha pogut arribar als onders i onderes per causes múltiples, internes i externes. Entenem que ara no és el moment de buscar culpes ni excuses, tot i haver tingut atacs brutals i desconsiderats des del principi de la legislatura.

Seguirem treballant pel valencianisme polític per que seguim pensant que qui no defensa sa casa i la seua família no és persona cabal. Sabem de la dificultat de fer palesa la lluita pel nostre País.

Manifestem el nostre content i satisfacció pels resultats de la coalició Compromís que ha aconseguit formar part de les Corts valencianes amb 6 diputats que duran la veu del nacionalisme valencià, ferm, clar i ecològic davant les polítiques d’agressió a la llengua i al País  que puguen venir per part dels governs valencians de la Generalitat  Valenciana.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.