El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 19 de mayo de 2024

Vicent Martí Colera: "GRÀCIES"

26/05/2011 | 19:52 h
Comentarios
0

M'he dedicat aquests últims sis anys a la política local amb un balanç personal molt positiu. He tingut la possibilitat de conéixer persones que en un altre tipus d'activitat no haguera pogut relacionar-me i, per tant, he disfrutat de la seua companyia i de la seua conversa.

Vullguera donar les gràcies, en primer lloc, a les persones que composen el Bloc, als que ja estaven abans d'arribar jo i als que han anat incorporant-se al llarg d'aquests sis anys. Tots hem contribuït a fer que el projecte de politica en clau valenciana tinga el futur que el resultat en les eleccions autonòmiques ens fan preveure. Gràcies, no sols per la seua col·laboració, sinó també per la seua amistat.

A més, vull donar les gràcies a un col·lectiu de persones que habitualment són invisibles, els funcionaris. He tingut la sort de viure de prop amb un grup de persones que fan la seua tasca amb il·lusió i professionalitat i, per tant, vull deixar aquí el meu reconeixement. L'engranatge del serveis públics que el poble ofereix no rutllaria sense aquestes persones i cal que sapiguem valorar-les.

En conclusió, crec que ha estat un viatge ple de ventures, ple de coneixences i, per això, done les gràcies a totes les persones que han col·laborat en aquesta agradable experiència i els desitge tota la sort del món.

GRÀCIES. Vicent Martí Colera

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.