El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 10 de mayo de 2024

Iniciativa per Onda lamenta que partits marginals centren la seua “campanya electoral” contra els ecosocialistes

10/05/2011 | 06:12 h
Comentarios
0

Iniciativa-Verds:Compromís per Onda, ha lamentat avui que partits residuals sense implantació en el municipi  hagen centrat la seua activitat política en aquesta campanya electoral en no respectar les regles del joc democràtic i el respecte entre adversaris polítics, i es dediquen a tapar única i exclusivament la cartellaria d’Iniciativa per Onda.

Els ecosocialistes han recordat com totes les formacions polítiques han estat respectuoses i no han pegat cartells damunt de la cartelleria dels demés, excepte una candidatura fantasmal, que s’ha dedicat a tapar sols els cartells d’Iniciativa.

Per al candidat a l’alcaldia d’Onda per Iniciativa-Verds:Compromís, David Sanchez Salas:” aquesta falta de respecte demostra quin tipus de persones són totalitàries i que representen els valors més rancis i indesitjables de la política, opcions que es presenten no per intentar fer res pel poble ni proposar cap alternativa política, sinó simplement van a intentar fer mal i ocultar als que estem llevant-los la pell des de fa temps per la ciutat” .

Segons l’alcaldable ecosocialista “ si entrarem en eixa dinàmica irrespectuosa tots els partits, açó seria una batalla campal de la qual els que ara estan fent el joc brut serien els que més mal parats eixirien al ser purament anecdòtica la seua presència en el poble”.

Els ecosocialistes ha demanat a les demés formacions respecte i joc net, i que no torne a passar aquesta total falta de respecte a la diversitat política del poble”

Salas recorda que "els “censuradors” presenten una llista formada majoritàriament per gent de fora d'Onda i sense programa electoral ni un treball que els legitime per a conformar-se com a una alternativa real… sols son unes sigles sense contingut a Onda".

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.