El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 18 de mayo de 2024

Els populars impulsaran les VPO

15/04/2011 | 18:29 h
Comentarios
0

El Partit Popular d’Onda posarà en marxa ajudes socials per a l’habitatge a la ciutat. Per això destinarà més del 30% del sòl urbanístic a habitatges de protecció oficial.

Els populars impulsaran les primeres VPO de l’ajuntament en els últims 24 anys i serviran per complir el compromís incomplert del tripartit de posar en marxa en esta legislatura un servici de lloguer d’habitatges per als joves d’Onda. La iniciativa del PP suposarà una ajuda per a què els joves es puguin independitzar i ajudarà a les empreses locals de la construcció a mantenir els llocs de treball.

“Els joves són, per desgràcia, els més desfavorits de la nostra societat. No tenen feina i no poden independitzar-se, perquè el tripartit s’ha oblidat dels seus dos principals problemes. Amb les VPO que impulsarem des de l’ajuntament, ajudarem a resoldre part d’aquests problemes, perquè les primeres accions dels populars, si guanyem les eleccions del maig, aniran dirigides a millorar la situació dels joves ondencs”, ha explicat hui el candidat popular a l’alcaldia, Salva Aguilella.

La mesura popular també alleujarà la decisió del govern de Zapatero de retallar les ajudes per als habitatges, que ha suposat la pèrdua de més de 160 milions d’euros en ajudes estatals, només per als valencians i un perjudici per a més de 23.000 famílies amb dificultats en l’accés a l’habitatge de la nostra Comunitat. El Partit Popular condicionarà la venda de solars municipals o els aprofitaments  urbanístics a la construcción de VPO. Aquesta mesura, tal com el PP, ja la portava el BLOC en el seu anterior programa electoral, tot i que durant tota la legislatura no l’ha dut a terme ni una sola vegada.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.