El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 4 de mayo de 2024

Els populars impulsaran un pla d’ocupació específic per a dones

14/04/2011 | 06:00 h
Comentarios
0

Els populars posaran en marxa a partir del pròxim mes un pla d’ocupació local específic per a les dones d’Onda, si guanyen les eleccions. Este pla millorarà el problema amb què actualment es troben moltes ondenques, que tenen moltes dificultats per accedir a un lloc de treball. Una situació que s’ha agreujat en els darrers mesos per les altes taxes d’atur que pateix la ciutat. Amb este pla també s’impulsaran mesures que ajuden, de forma decidida, a la conciliació de la vida familiar i laboral i a la igualtat d’oportunitats.

“El nostre objectiu és el de seguir avançant en una igualtat absolutament necessària entre dones i homes i permetre la conciliació de la vida familiar i laboral, cada cop més difícil”, ha explicat hui el candidat popular a l’alcaldia d’Onda, Salva Aguilella.

El PP bonificarà amb fins a 3.000 euros l’autoocupació i també aquelles empreses que contracten de forma estable dones i les hi permeta tenir un horari flexible, per poder conciliar el treball i la família.

En estos moments, més de 1.500 dones busquen feina a Onda i no en troben. I és que Onda és el municipi amb la taxa d’aturats més alta de tota la província. A més, les dones que finalment troben feina, sovint han de fer front a un horari incompatible amb l’atenció a la seva família.

Aguilella ha explicat en la presentació de l’esmentat pla que vol donar solucions per aconseguir una veritable conciliació de la vida familiar, laboral i personal, que és el “pilar fonamental” de la igualtat d’oportunitats davant l’ocupació.

El candidat popular a l’alcaldia d’Onda també ha posat de manifest les mesures del PP d’Onda per reduir la violència de gènere i millorar l’eficàcia de les lleis aprovades pel Govern espanyol. El líder dels populars ha explicat també que mantindrà reunions periòdiques amb les associacions de dones per aprofundir en les mesures que el pròxim mes posarà en marxa el Partit Popular, si guanya els comicis municipals.

Compártelo:

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.