El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 18 de mayo de 2024

El Bloc Jove celebrarà una xerrada sobre la iniciació a la inversió en borsa i derivats

11/04/2011 | 06:00 h
Comentarios
0

Roc Gustems, secretari local de l’organització i candidat del Bloc Jove a les eleccions municipals, impartirà una xerrada-col·loqui, dilluns 11 d’abril a la Cassola a les 19 hores, en la que es preténiniciar els més joves i el públic en general a les inversions financeres més comunes, alhora que assequibles econòmicament, per qualsevol persona que desitge invertir una xicoteta part dels seus estalvis.

El ponent, tot i la seua joventut, disposa d’uns 8 anys d’experiència en inversions borsàries i en els seus derivats més importants i interessants -Warrants i CFD’s-. Segons Gustems, “és una oportunitat magnífica per a aprendre a moure els nostres estalvis i trobar alternatives als interessos fixes tan baixos que habitualment ofereixen els bancs i caixes. Podrem vore, no sense el seu component de risc, que amb una mica de seny, es poden aconseguir plusvàlues del 15-20% mensuals o superiors.” I ha prosseguit, “no em considere cap expert en la matèria, però sí puc oferir la visió d’un inversor minoritari i compartir experiències amb els assistents.”

Així mateix, en la xerrada s’analitzaran alguns aspectes importants, com el funcionament dels mercats financers, el comportament d’alguns productes derivats, el tipus d’intermediari entre l’inversor i la borsa, i el cost que té cada operació depenent del producte i de l’intermediari. A més, s’aprendrà a prendre decisions, per minimitzar el risc d’incórrer en pèrdues.

Compártelo:

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.