El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 11 de mayo de 2024

Els populars posaran en marxa un viver d’empreses per a dinamitzar l’ocupació

11/04/2011 | 22:03 h
Comentarios
0

Els populars d’Onda construiran un viver d’empreses que generarà ocupació estable, sobretot, entre els joves, si guanyen les eleccions. D’aquesta manera, el candidat popular a l’alcaldia d’Onda, Salvador Aguilella, pretén establir a la ciutat una fórmula que ha gaudit d’un gran èxit a d’altres localitats, com Lorca o Vila-real. El viver d’empreses, que acollirà xicotetes companyies de la ciutat, facilitarà als autònoms informació i assessorament.

Segons el PP, l’ajuntament de la localitat murciana de Lorca va posar en marxa un d’aquests vivers l’any 2008 i ja ha hagut de doblar el nombre de naus, donada la demanda que ha generat i els llocs de feina que ha creat. L’ajuntament de Vila-real, de la seva banda, va crear en el seu dia un primer viver d’empreses i, davant de l’èxit que va tenir, en generar ocupació entre xicotetes i mitjanes empreses, ha apostat ara per doblar-lo amb un altre viver. De la seva banda, el consistori de Castelló va començar el mes de setembre a construir el seu, que, amb 22 despatxos, donarà feina a prop de 500 persones.

“L’ajuntament d’Onda no pot estar aturat en matèria d’ocupació. Es necessiten idees i entusiasme per posar-les en marxa. I des del Partit Popular les tenim”, ha assenyalat hui Salvador Aguilella, president dels populars i candidat a l’alcaldia de la ciutat.

El viver d’empreses és una de les cent iniciatives econòmiques que ajudaran, també des de l’ajuntament, a reduir l’atur a la ciutat, que en l’actualitat frega els 3.200 desocupats. El 24% de la població activa, una de les més altes de tota Espanya. A moltes d’aquestes mesures, el tripartit ha votat en contra en aquesta legislatura. Per aquest motiu, el Partit Popular les durà en el seu programa electoral, per a què siguin els ondencs els qui decideixin sobre la idoneïtat de les mateixes.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.