El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 29 de abril de 2024

El president del Bloc visita Onda

06/04/2011 | 06:00 h
Comentarios
0

El passat divendres Josep Maria Panyella, President del Bloc i número 1 de Coalició Compromís per la circumscripció de Castelló, va visitar la vila compartint una estona amb els mitjans de comunicació locals a qui els oferí un balanç d’aquesta legislatura autonómica, caracteritzada pels escándols de corrupció (Gurtel, Brugal…) que han esquitxat a diversos membres d’institucions com el Consell o el Molt Honorable President Francisco Camps.

Altrament, va voler destacar les 7.358 iniciatives parlamentàries que ha presentat Coalició Compromís durant els darrers 4 anys, sent una mitjana de 1.839 per any. Aquestes xifres segons subratllà Panyella, sòn el reflexe del treball d’un grup de quatre diputats eficaç i eficient a la oposició que a mès, a mès, ha tingut una vocació decidida de govern, atès que totes elles han perseguit legislar i millorar el benestar de les valencianes i valencians, a diferència d’un Consell contrari no nomès del benestar, sinò tambè del progrès del país Valencià.

Tan mateix, va destacar la tasca de la regidoria de joventut i Participació ciutadana amb el regidor del Bloc Vicent Martì al cap davant.

A continuació es traslladà a la seu del Bloc a Onda on va tenir oportunitat d’intercanviar impresions amb la militància i simpatitzants, on aprofità per felicitar-los  per la candidatura municipal on al seu parer, “s’ha sabut trobar l’equilibri entre joventut i experiència  amb ganes de pencar” els animà a seguir treballant com fins ara per Onda i pel País.

Compártelo:

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.