El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 12 de junio de 2024

30 fotos del nomenament oficial de les festeres infantils de Suera, Abril Martí Oset i Estela Gimeno Pallarés, i el seus acompanyants

28/07/2019 | 22:08 h
Comentarios
0

Aquest diumenge, 28 de juliol, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Suera s'ha fet el nomenament de les festeres i els festers infantils 2019: Abril Martí Oset (de blau) i Carles Martí Oset (amb camisa), i Estela Gimeno Pallarés (de rosa) i Edgar Moliner Ramos (amb polo).

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.