El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 21 de junio de 2024

L’Ajuntament d’Onda incorpora laboralment 31 joves durant un any

23/07/2018 | 13:45 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda ha incorporat aquest dilluns 31 joves que tindran "una oportunitat laboral en el consistori gràcies als programes Emcuju i Empuju que s'organitzen des de la Generalitat i que es coordinen des dels consistoris", segons indica una nota municipal.

L'alcalde, Ximo Huguet Lecha, ha rebut a les persones participants en aquests projectes i ha destacat que “des de l'inici de legislatura, l'ocupació ha sigut una prioritat per a l'actual equip de govern. Sabem que és el major problema al que ens enfrontem i que les competències que tenim són molt limitades, però anem a treballar en la mesura de les nostres possibilitats per a atenuar aquesta situació” i ha afegit que “pel que es pot veure, estem en la bona senda, ja que des que arribem a l'Ajuntament, l'atur s'ha reduït a Onda en més de 1.000 persones. No obstant açò, som conscients que ens queda molt per fer i per açò anem a seguir eclamant a les administracions competents en la matèria perquè ens ajuden a fer-ho”, segons transcriu la nota, que continua així:

"Per al desenvolupament d'aquests programes que fomenten l'ocupació entre la població jove, la Conselleria ha concedit 230.000 euros per al programa EMPUJU, de contractació per a joves, que emprarà i formarà a 15 persones que realitzaran tasques de serveis múltiples, durant 12 mesos a jornada completa. A més, des de l'ens autonòmic s'han concedit 220.000 euros per al programa EMCUJU, per a joves qualificats, que formarà i contractarà a 15 joves titulats, durant 12 mesos a jornada completa. El cost total dels programes és de 700.000 euros, per la qual cosa el consistori destinarà 250.000 euros per a poder aconseguir aquesta xifra.

Huguet ha explicat que “són programes que han donat els seus fruits en ocasions anteriors i per açò hem seguit sol·licitant-los a la Generalitat i fomentant-los en la nostra localitat” i ha conclòs dient que “l'oferta que tenim a Onda per a la formació i l'ocupació és una de les més grans de la província. Enguany, anem a destinar més de 3 milions d'euros a plans socials contra la desocupació i a donar ocupació, com a mínim, a 81 persones. El nostre objectiu és fer tot el que estiga en les nostres mans per a crear ocupació, però sempre que siga de qualitat, ja que és la clau per a un bon desenvolupament de la vida de les persones”, acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.