El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 19 de mayo de 2024

Bloc Jove d'Onda: Tots parlen de ceràmica, però…

05/07/2010 | 22:01 h
Comentarios
0

Sí, en vore la situació actual d’Onda tots tremolem i més quan observem el difícil període que viu la ceràmica a la vila. El PP s’apresura a recollir signatures per a què no s’eleve l’IVA dels productes ceràmics. També culpa el PSOE de la manca de divulgació del seu coneixement als instituts. És evident que raó no li’n falta, però quan els preguntem què han fet els seus amiguets de la Generalitat, respodran que han demanat un pla específic de la ceràmica del País Valencià al govern central, simplement. És molt millor invertir els diners autonòmics en Fórmules 1 obsoletes que en una solució efectiva al problema de la ceràmica, on va a parar?

El PSOE tampoc queda darrere, quan la senyora Vicepresidenta del govern espanyol va visitar Castelló, ja ens va prometre eixe pla, que per descomptat encara esperem que s’execute. Mentrestant, a Onda l’atur no decau, i la situació de la ceràmica és tan crítica com fa un any. S’omplen la boca parlant dels plans E i no s’adonen que són només una solució a curt plaç, que una volta acabades les obres la situació tornarà a ser tan tràgica com abans.

Els governs centrals i autonómics es llancen perdres i avantposen els interessos propis als dels ciutadants. És a dir, cap dels dos agarra la paella pel mànec. Ens passa i ens passarà sempre que votem partits esclaus de Madrid, que condicionen les seues decisions a la voluntat dels seus amos que viuen a 400 km d’ací. Actualment podríem ser un País Basc o una Catalunya, autonomies que han eixit més airoses que altres gràcies al seu autogovern durant quasi 30 anys. És l’hora del nacionalisme valencià, l’eina necessaria per afrontar de cara els problemes de les nostres viles i ciutats. És l’hora del nacionalisme valencià per no haver de demanar un pla específic de la ceràmica, sinò per a elaborar-ne un nosaltres mateix que satisfaga les nostres necessitats.

BLOC JOVE D’ONDA

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.