El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 20 de mayo de 2024

Aguilella presenta el programa de Govern popular per Onda, centrat en la creació d’ocupació

14/04/2011 | 21:20 h
Comentarios
0

El candidat dels populars a l’alcaldia d’Onda, Salvador Aguilella, ha presentat el programa electoral amb què es presentarà a les eleccions del proper mes de maig.

Las mesures per crear ocupació, que poden ser consultades al  web ppcv.com/candidato/onda/programa,tenen un paper molt destacat en el programa i seran la base sobre la qual el Partit Popular exercirà la seua acció de govern a l’ajuntament la pròxima legislatura.

“No perdrem ni un instant en posar-ho en marxa, perquè volem treure Onda de la crisi el més prompte possible”, ha explicat hui el candidat popular a l’alcaldia d’Onda.

Aguilella ha fet aquestes declaracions durant l’acte de presentació del Programa Electoral d’Onda al casal popular, que ha comptat amb l’assistència de més de 400 ondencs. Durant la seva intervenció, el candidat popular ha ressaltat que este és un programa per a tots els ondencs. De fet, Aguilella ha inclòs en el mateix gran part de les propostes que ha rebut de la ciutadania a través dels diversos canals que el Partit Popular ha posat al servici dels ondencs.

“Gràcies a la participació de centenars d’ondencs, dels quals he recollit propostes a peu de carrer, als cafès amb el candidat, a reunions amb associacions i a través de la web salvaaguilella.es; puc dir que el nostre programa inclou les necessitats i les inquietuds dels ondencs”, ha explicat.

El president del PP d’Onda, ha ressaltat que Onda necessita un canvi per a crear ocupació, créixer i tenir prosperitat. “És el moment d’impulsar un canvi, perquè a Onda, el canvi és la solució. Fa falta un nou projecte que retorne l’esperança a tots els ondencs. És necessari un canvi de rumb, en la direcció correcta. I això amb els populars és possible”, ha assenyalat Salvador Aguilella.

“És el moment de fer realitat les solucions que necessitem els ondencs. Onda té moltes possibilitats i els ondencs tenim un gran potencial per a poder-les aprofitar. Confiem en el futur”, ha afegit el candidat popular.

“Els ondencs necessitem un equip de govern que faci més amb menys. Volem un govern eficaç, centrat en donar resposta als problemes dels ondencs i eficient en l’ús dels recursos públics. Vull una Onda en la qual tots puguem aconseguir un futur digne i pròsper. Per açò el nostre gran objectiu és l’ocupació i els nostres protagonistes seran les famílies i els emprenedors”, ha ressaltat Aguilella.

El candidat popular espera el suport dels ondencs per treure de la crisi a la ciutat i començar a prendre decisions que generen ocupació des de l’ajuntament. “Compte amb tots, i a tots us demano la vostra confiança. Tinc un gran equip, format i compromès amb Onda, i que té constància i determinació per a posar en marxa totes les mesures concretes per crear oportunitats de feina i de benestar per a tots”, ha conclòs.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.