El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 6 de mayo de 2024

El PP crearà l’Oficina del Jove Emprenedor, que impulsarà la diversificació de l’economia

11/04/2011 | 12:00 h
Comentarios
0

Els populars d’Onda crearan l’Oficina del Jove Emprenedor a la ciutat. L’Oficina ajudarà a combatre l’alta taxa d’atur entre els joves, que en aquesta població supera el 40%, i és una de les més elevades de tota Espanya.

L’Oficina del Jove Emprenedor serà una de les primeres mesures que posarà en marxa el Partit Popular, si guanya les eleccions municipals del proper 22 de maig.

Aquesta iniciativa anirà acompanyada del viver d’empreses, que es construirà precisament al costat de l’Oficina del Jove Emprenedor.

Els menors de 30 anys d’Onda són els més castigats per la desocupació a la província de Castelló. Onda té en l’actualitat més de 5.500 joves entre 16 i 29 anys, 1.800 dels quals són estudiants i més de 1.000 busquen feina i no en troben.

Amb l’Oficina del Jove Emprenedor i el viver d’empreses, una iniciativa contra la que ha votat el tripartit en la present legislatura; els populars volen ajudar a combatre l’atur, especialment entre els més joves, des de l’ajuntament. D’altra banda els Partit Popular també vol impulsar, des d’aquests dos àmbits, la diversificació de l’economia ondenca.

Des de l’Oficina del Jove Emprenedor es resoldran totes les qüestions relatives a la creació d’una empresa i s’animarà als joves a desenvolupar nous projectes empresarials. Aquestes dues iniciatives aniran acompanyades de bonificacions, tant en els impostos com en les taxes municipals.

“En estos moments d’escassetat de llocs de feina a Onda, és una obligació donar suport a totes les persones que siguen capaces d’emprendre noves idees i de generar ocupació. Tenim molts joves amb una magnífica preparació acadèmica i amb iniciativa, als quals tant sols se’ls hi ha de facilitar les coses. Aquest centre impulsarà l’activitat emprenedora a la ciutat, i per aquest motiu serà la primera inversió que posarem en marxa, quan arribem al govern municipal”, ha explicat avui Salvador Aguilella, candidat popular a l’alcaldia d’Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.