El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 19 de abril de 2024

Tales acollirà el 9 de maig el 22è Aplec de la Federació Valenciana de Dolçaina i Tabal

14/01/2020 | 21:15 h
Comentarios
0

Tales acollirà dissabte 9 de maig la 22a. edició de l'Aplec de la Federació Valenciana de Dolçaina i Tabal (FVDiT), com ja s'han fet allí concerts d'intercanvi de diferents grups. A la foto, el que es va fer el 30 de juny de 2019 amb amb l'associació cultural Valçaina, dela capital valenciana.

Recentment, el president de la Diputació Provincial de Castelló, José Martí Garcia, ha ofert la col·laboració de la institució provincial als organitzadors de l’Aplec, entre ells el director de l'Escola de Dolçainers de Tales, Fran Badenes Contreras.

Martí ha expressat també al president de la Federació, Joan Josep Trilles, el seu desig de que l’aplec torne a terres castellonenques després de set anys i “que millor que ho faça en un municipi tan assenyalat i referent dins del món de la dolçaina i del tabal”. Per al president, aquesta és una “gran oportunitat per a posar en el mapa cultural valencià els nostres pobles de l’interior que, amb iniciatives com aquesta, es beneficien de l’impacte econòmic que comporten“, segón transcriu una nota del gabinet de comunicació de la Diputació de Castelló.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.