El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 25 de abril de 2024

Onda tornarà a ser al juny una gran sala de concerts gràcies a la Unió Musical

22/05/2019 | 07:10 h
Comentarios
0

(57 fotos) Cinc espais del centre històric acolliran durant els dissabtes de juny, a partir de les 22.30 hores, una nova edició del cicle Onda, sala de concerts, organitzat un any més per la Unió Musical Santa Cecília (UMSCO), amb la col·laboració de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament.

El cicle començarà dissabte 1 de juny amb l'espectacle 'Va por ti, Manolo', dedicat a Manolo Escobar, amb les veus de Carlos Vargas, Luis Escudero i la banda simfònica, a la plataforma de l'aparcament del Paradís que està al costat del Molí del Bassó i el Camí de Castelló. Continuarà dissabte 8, a la plaça de Sant Cristòfol, amb l'actuació del Cor de l'UMSCO. Dissabte 15, a la plaça de l'Esglèsia, serà protagonista l'Orquestra de Corda. Dissabte 22, a l'escenari del Raval de Sant Josep, serà el torn del Ballet Jove. La cloenda, dissabte 29, correrà a càrrec de la Banda Simfònica, amb Ángel Bellido, David Bosch, Lia Benaches i Aisha Bordas cantant al Pla.

El president de l'UMSCO, Manolo Varella Badenes, i el tinent d'alcalde de Cultura i Dinamització Lingüística, Lluís Pastor Catalan, han sigut els encarregats de presentar el cicle.

Pastor ha insistit una vegada més en la col·laboració del seu departament amb les societats, associacions i clubs locals per a dinamitzar la cultura d'Onda.

Varella ha convidat tota la gent d'Onda i interessada en la música, el cant i la dança a gaudir del cicle.

També es va poder gaudir diumenge 19 de maig, a l'auditori de l'UMSCO, de l'excel·lent concert d'intercanvi de la banda simfònica resident (foto de més amunt) amb la de la Unió Musical de Catarroja (imatge d'ací dalt).

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.