El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 18 de abril de 2024

Ximo Huguet (PSPV-PSOE): “Onda no pot tornar enrere, ha de continuar caminant cap al futur”

03/05/2019 | 07:16 h
Comentarios
0

(25 fotos) El PSPV-PSOE d'Onda ha celebrat el Dia Internacional del Treball amb un dinar al paratge natural del Salvador, on el candidat socialista, Ximo Huguet Lecha, ha posat en relleu els avanços aconseguits durant el mandat municipal que ara acaba i ha marcat les línies mestres per a revalidar l'alcaldia en les pròximes eleccions locals.

La jornada ha reunit membres de la candidatura socialista a l'Ajuntament, i a més de 120 militants i simpatitzants del PSPV-PSOE local per compartir el tradicional dinar de la festa de l'1 de maig, segons destaca una nota del premsa del gabinet de comunicació de l'executiva, que acaba textualment així:

"Huguet ha valorat positivament la voluntat de la ciutadania en les eleccions nacionals i autonòmiques, i ha fet una crida a la mobilització dels comicis del 26 de maig. ‘Onda no pot tornar enrere, ha de continuar caminant cap al futur. Hem de materialitzar tots els projectes reals que hem iniciat i totes aquestes propostes que els onders demanden i que hem recopilat en el nostre programa de govern’, ha explicat l'alcaldable, qui ha afegit que ‘continuarem apostant per les polítiques d'ocupació i treballant per a reduir l'atur, que en aquesta legislatura ha baixat del 30 al 14%. Les administracions confien en el projecte col.lectiu de futur d'Onda i continuarem demandant l'arribada d'inversions’".

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.