El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 25 de abril de 2024

La coalició En PEU presenta la seua candidatura per a l’Ajuntament d’Onda

17/04/2019 | 19:30 h
Comentarios
0

La Coalició En PEU, formada pel col·lectiu local d'Esquerra Unidda del País Valencià (EUPV) d'Onda i pel Partit Pirata, ha fet oficial la candidatura amb què concorrerà a les eleccions municipals del 26 maig i que estarà encapçalada per Vicent Leonés Folch.

"S'ha presentat una llista paritària conformada per activistes socials i sindicals, així com gent vinculada a la cultura i a l'esport", indica una nota de la coalició.

"La candidatura és avalada per Esquerra Unida del País Valencià, que l'ha registrat amb el nom oficial de Coalició En PEU – Esquerra Unida: Seguim endavant. Tot i que també s'inclueixen membres del Partit Pirata d'Onda, que ocupen posicions d'eixida i son part imprescindible del projecte polític onder", afegeix textualment la nota.

"Com a objectius principals marcats per la Coalició està la lluita per aconseguir municipalització de la gestió del cicle integral de l'aigua, així com de les activitats del Casal Jove, dotar de pressupost a l'empresa municipal de serveis i fer una borsa de treball amb prioritat per als parats de llarga duració, realitzar una sèrie de mesures destinades a la millora del medi ambient, entre elles, la constitució del Consell del Medi Ambient, millorar el sistema de pressupostos participatius i augmentar el pressupost en les partides referides a la despesa social, entre altres mesures que es poden veure a les seues xarxes socials", finalitza la nota de la Coalición En PEU a Onda.

La llista final queda de la següent manera:

1- VICENT LEONÉS FOLCH

2- RUBÉN ROMERO BERROCAL

3- PILAR GAYA CARRETERO

4- LAURA VIDAL MONTOLIO

5- RAQUEL BALLESTER GIRONA

6- JUAN BAUTISTA ESTEVE RAMOS

7- SARA GALLÉN VIDAL

8- FRANCISCO CASTILLO VILLALONGA

9- ROSA TAJADA LACRUZ

10- ALEJANDRO GIL COSCOLLÁ

11- CARMEN CARRERAS LÓPEZ

12- DAVID GALLARDO PRADES

13- INMA ZAZURCA MARTÍNEZ

14- PACO VIDAL FRANCH

15- ISABEL MEDINA LOZANO

16- ROBERTO RUÍZ BELÉN

17- PAU SÁNCHEZ OLUCHA

18- RAÚL VIDAL MONTOLIO

19- LUCÍA ÁLVAREZ ALFONSO

20- JAVIER HERRANDIS GUILLAMÓN

21- ALEJANDRO MOLINA MORCILLO

SUPLENTS

1- AMADEO MATEU LACRUZ

2- MARIA PAZ OLUCHA ALFARO

3- ISABEL MUÑOZ FELIU




 

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.