El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 25 de abril de 2024

El PSPV-PSOE diu que continuarà millorant Artesa amb la reurbanització dels carrers i la instal.lació d’un gimnàs per a majors

05/04/2019 | 21:08 h
Comentarios
0

Ximo Huguet Lecha, candidat a la reelecció a l'alcaldia d'Onda pel PSPV-PSOE, ha anunciat algunes de les millores contemplades per a Artesa els pròxims 4 anys, "fruit del contacte permanent i de la reunió mantinguda recentment amb veïns i veïnes", segons indica una nota del gabinet de comunicació de l'agrupació socialista.

"Hem estat en contacte directe amb els seus veïns i veïnes, coneixem les seves necessitats i volem que Artesa continue avançant en qualitat de vida. Per això, la reurbanització dels carrers, la instal·lació d'un gimnàs per a majors o l'increment de la vigilància policial són algunes de les mesures reals integrades en el programa de govern socialista’, ha explicat Huguet en transcripció de la nota. 

Així mateix, l'alcaldable també s'ha compromès a introduir millores en el Local Social i a ampliar el mobiliari urbà, entre altres mesures. 

‘En aquests 4 anys hem posat el focus a atendre les demandes dels onders, i per descomptat, també d'aquells que viuen en Artesa. De fet, estem duent a terme la millora de l'accessibilitat de la Plaça de l'Església i en breu es remodelarà el parc d’Artesa amb la renovació dels jocs infantils i el pavimentat de la zona’, ha afegit el candidat segon transcriu la nota. 

"Aquestes actuacions formen part del Pla de Millora de Barris, amb el qual l'equip socialista liderat per Ximo Huguet també ha creat un nou parc en l'Av. de la Plana i ha actuat en les instal·lacions del frontó d’Artesa durant la present legislatura", acaba la nota del gabinet de comunicació del PSPV-PSOE d'Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.