El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 22 de marzo de 2019

43 fotos del actes commemoratius del Dia de la Dona a l’IES Serra d’Espadà

11/03/2019 | 21:45 h
Comentarios
0

L'IES Serra d'Espadà a Onda ha commemorat aquest dilluns el Dia de la Dona amb un acte al pati, ja que divendres 8 de Març no es va fer per la vaga feminista. Dos xiques han llegit el mateix manifest que ja es va presentar al Pla mentre s'anaven penjant les lletres de la paraula CORRESPONSABILITAT.

A més s'han preparat diverses exposicions sobre dones fonamentals en la ciència i el pensament, o amb pel·lícules i llibres de temàtica feminista. També s'han fet xapes per a recordar la commemoració.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

107 fotos de la XIII ruta senderista de Ribesalbes

12/03/2019 | 07:56 h

Unas 120 personas han participado este sábado, 9 de marzo, en la XIII ruta senderista de Ribesalbes, organizada por el Ayuntamiento. Se tenían que completar 9,18 km, difíciles en su mayoría por sendas y algo en caminos.