El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 22 de agosto de 2019

43 fotos del actes commemoratius del Dia de la Dona a l’IES Serra d’Espadà

11/03/2019 | 21:45 h
Comentarios
0

L'IES Serra d'Espadà a Onda ha commemorat aquest dilluns el Dia de la Dona amb un acte al pati, ja que divendres 8 de Març no es va fer per la vaga feminista. Dos xiques han llegit el mateix manifest que ja es va presentar al Pla mentre s'anaven penjant les lletres de la paraula CORRESPONSABILITAT.

A més s'han preparat diverses exposicions sobre dones fonamentals en la ciència i el pensament, o amb pel·lícules i llibres de temàtica feminista. També s'han fet xapes per a recordar la commemoració.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

El Ayuntamiento de Onda estima en casi un millón de euros el impacto económico de la Feria Medieval

13/08/2019 | 21:07 h

(232 fotos de toda la Feria) El Ayuntamiento de Onda estima que el impacto económico de la Feria Medieval ha sido de cercano al millón de euros, que la ocupación en restaurantes y hoteles ha llegado al 100% y habrá habido unas 10.000 visitas, según datos de la Policía Local.