El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 24 de abril de 2024

Comença el Març de la Dona a Onda amb el taller Ceràmica per la igualtat

05/03/2019 | 20:55 h
Comentarios
0

(10 fotos) L'Ajuntament d'Onda ha iniciat aquest dimarts el Març de la Dona amb el taller Ceràmica per la Igualtat, al Museu del Taulell 'Manolo Safont', dirigit a dones participants del Programa SARA de la Creu Roja.

El regidor d'Igualtat, Asensio Blaya Martínez, ha explicat que “amb aquest taller inclusiu iniciem una sèrie d'activitats que són totalment necessàries per a visibilitzar la figura de la dona. Continuarem duent a terme accions durant tot l'any, posant el nostre gra d'arena per a millorar la seua situació i donar-los visibilitat, dins de les possibilitats del nostre consistori. Anime a participar i gaudir de la multitud d'activitats programades”.

El Març de la Dóna continuarà dijous dia 7 amb l'exposició-homenatge Dones en la Segona República. Un Somni d'Igualtat. S'inaugurarà a les 19 hores a la Casa de la Cultura del carrer de Balmes. L'horari de visita és de 10 a 14 i de 17.30 a 20.30 hores, de dilluns a dissabte, i de 10.30 a 13.30 hores, diumenges. Estarà oberta fins al 29 de març.

Els taulells que han dibuixat al taller les dones del programa SARA es podran veure al Museu 'Manolo Safont' des de dimecres 13 de març a les 11 hores.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.