El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 22 de marzo de 2019

872 fotos i 10 vídeos del Pare Noel, els patges reials i el Reis Mags a Onda

06/01/2019 | 12:34 h
Comentarios
0

El Pare Noel va arribar la vesprada del 24 de desembre al Teatre Mònaco, després de la representació del'obra El Grinx d'Amímic Teatre. Els patges reials van estar diumenge 30 de desembre al Raval de Sant Josep, transportats per Protecció Civil, Policia Local i Bombers voluntaris del parc Espadà Millars, i també van tindre com a preludi l'espectacle musical i familiar Momentus, de Palput Produccions.

Els Reis Mags han fet el recorregut la vesprada del dia 5 des de la Residència per a majors, a Artesa, el Teatre Mònaco  i l'Ajuntament d'Onda (punxar damunt de les lletres negretes per a veure cada vídeo).

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

107 fotos de la XIII ruta senderista de Ribesalbes

12/03/2019 | 07:56 h

Unas 120 personas han participado este sábado, 9 de marzo, en la XIII ruta senderista de Ribesalbes, organizada por el Ayuntamiento. Se tenían que completar 9,18 km, difíciles en su mayoría por sendas y algo en caminos.