El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 17 de septiembre de 2019

L’etapa de la Volta Ciclista a Espanya del 30 d’agost eixirà d’Onda

20/12/2018 | 08:04 h
Comentarios
0

(5 foto) L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet Lecha, i el regidor d'Esports, Paco Chalmeta Castells, han assistit a Alacant a la presentació de la Volta Ciclista a Espanya n2019, ja que Onda serà l'eixida de la setena etapa, el 30 d'agost, que acabarà al Mas de la Costa (Llucena).

L'etapa anterior eixirà de Mora de Rubielos (Teruel) i la meta estarà situada a Ares del Maestrat, després de discòrrer la major part del rcorregut per la província de Castelló. Per eixa raó també han estat a la presentació el president de la Diputació, Javier Moliner Gargallo, i el diputat porvincial d'Esports, Luis Martínez Fuentes.

Huguet ha destacat que “és una satisfacció per a aquest equip de govern poder realitzar aquest anunci, ja que és un treball de molt de temps del qual aquest pròxim estiu recollirem els fruits. No solament posem a Onda en el mapa al més alt nivell de les competicions esportives. A més, la nostra ciutat podrà viure un esdeveniment com aquest, que repercutirà directament en un benefici econòmic per a la ciutat i que significarà una molt bona promoció dels encants naturals i culturals d'Onda", segons transcriu una nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

334 fotos de les festes del Grup Folcòric d’Onda 2019

07/09/2019 | 06:43 h

S’han celebrat dissabte 31 d’agost, amb la presentació de la reina infantil, Balma Ortells Prades, i el seu acompanyant, Salva Navarro Díez de los Ríos, i diumenge 1 de setembre, amb l’ofrena a la seua patrona, Santa Bàrbera, i la missa ballada a l’església de la Verge del Carme.